• Cum ne gasesti?
  • familyhil@yahoo.ro
  • 0770 527 327

Regulament

Glamping and Fishing Resort
Hotelul de bumbac-Crapul Furios

Stimati oaspeţi,
Dorim să vă oferim o placuta la Hotelul de bumbac-Crapul Furios-Glamping and Fishing Resort și de aceea am stabilit un set de reguli de care vă rugăm respectuos să ţineţi cont în timpul sejurului dumneavoastră.
Rezervare
Rezervarea se face direct pe site-ul www.hoteluldebumbac.com sau la numarul de telefon 0770527327 sau direct la fata locului pe raspunderea clientului.

Rezervările vor fi reținute până la ora 17 (ora locală) din ziua sosirii, cu excepția cazului în care rezervarea este garantată prin achitarea unui avans sau o plată anticipată. În caz de neprezentare, Hotelul de bumbac își rezervă dreptul de a reține/solicita suma aferentă primei nopți de cazare și de a elibera cortul pentru restul perioadei rezervate.

Anularea rezervării
Orice anulare de rezervare se va trimite în scris, pe adresa de e-mail: ….. sau la telefon 0770527327 cu minim 3 zile inainte de data de la care ar fi inceput cazarea.
Sosirea și plecarea

Primirea cortului (check-in) se poate face începând cu ora 14.00.
Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 12.00.
In cazul in care in prima de zi de sejur se doreste cazarea inainte de ora 14:00, se va onora solicitarea in limita disponibilitatii si se va aplica o taxa de early check-in in valoare de 20 lei, TVA inclus (pentru intervalul 07:00-14:00). In cazul in care in ultima zi de sejur cortul se elibereaza dupa ora 12.00, se va aplica o taxa suplimentara in valoare 50 lei, TVA inclus (pentru intervalul 16.00 – 18.00) si 100% din contravaloarea noptii de cazare pentru depasirea orei 18.00.
Oaspeții care eliberează cortul până la ora 12.00 pot ramane in incinta resortului pana la ora 18 fără costuri suplimentare. Aceste solicitări ale clienților vor fi clarificate și onorate numai în măsura în care hotelul nu are confirmări ferme pentru acele spații de cazare.

Cazare

Pentru copiii sub 2 ani există posibilitatea oferirii, în limita disponibilității, a unui pătuț bebe.
Vă rugăm să ne comunicaţi atunci când faceţi rezervarea dacă aveţi nevoie de saltea pentru copil pentru a va putea onora, în limita disponibilului, solicitarea.
Modalităţi de plată

Pentru plata serviciilor sunt acceptate plata numerar (RON) sau prin transfer bancar.
În acest ultim caz, vă rugam să prezentați la cazare OP-ul vizat de bancă. Factura se emite la prezentarea acestuia.
În afara contractelor deja încheiate, vă informăm că plata se face în momentul cazării (check-in-ului).

Inotul
Scaldatul in lac este strict interzis. De asemnea copii care se joaca in apropierea apei vor fi neaparat supravegheati de adultul responsabil. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru incidentele aparute din cauza incalcarii acestei reguli.

Fumatul

Fumatul nu este permis in corturi si nici in containerul sanitar, conform legislatiei aplicabile in vigoare (legea 349/2002 modificata si completata prin legea 15/2016), existand de asemenea un risc mare de incediu. Clientii pot folosi spatiile pentru fumatori din aer liber.
In cazul in care nu se respecta aceasta regula din prezentul regulament, se va aplica o taxa in valoare de 4500 RON, reprezentand valoarea cortului impregnat cu fum care devine nereutilizabil.
Animalele de companie

Regula generală nu permite cazarea în corturile clopot a persoanelor însoțite de animale și păsări.

Siguranța obiectelor personale
Fiecare client va primi la check in lacatul aferent cortului in care este cazat impreuna cu toate cheile disponibile, va rugam sa incuitati corturile pentru a va asigura securitatea bunurilor. Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta.

Asistenţă specială a persoanelor cu dizabilități.
Dacă aveţi nevoie de asistenţă specială de orice natură, vă rugăm să ne anunţaţi în avans, pentru a putea să vă oferim in masura posibilitatilor un sejur conform necesitatilor.

Intreruperare unilatarala a cazarii de catre Sc Family Hil srl

Clientul trebuie să se conformeze acestui articlo din regulament sau risca evacuarea din incinta. Clientul va trebui să respecte atât liniștea pe timp de noapte, cât și normele de conviețuire socială și cele morale.
De asemenea, clientul trebuie să aibă grijă de proprietatea încredințată lui pe parcursul cazării.
Orice încălcare a uzanțelor hoteliere sau a normelor morale și de conviețuire socială dă dreptul hotelierului să întrerupă imediat contractul/cazarea, fără nici un preaviz.
Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea si accesul la oricare dintre facilitati clienților în stare avansata de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului de bumbac sau ii deranjează pe ceilalti clienți. Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând Hotelul de bumbac va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.
Ne rezervăm dreptul de a evacua forțat din incinta clienții indezirabili.
Ne rezervăm dreptul de a refuza si pe viitor accesul in incinta al persoanelor in cauza.
P.S.ESTE TOLERATA DOAR MUZICA PRODUSA LA FATA LOCULUI!
PT. BROASTE: NOT FOR LONG-YOUR TIME IS RUNNING OUT!!

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur de poveste!